Please Select Language
Thread Rating:
- 1 Votes - 4 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
NURDAN Happy BDay
|
| Author |
Message |
Üye no: 12

|
RE: NURDAN Happy BDay
(21-06-2010 02:04:00 AM)Nurdan Wrote: Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.naziremmm cok saol hayatm benim birtanesin Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun. sen olmasan bu site islerine hic dalmiyacaktim biliyorsun hehe
Nedemek bitanem sen de bitanesin.Son zamanlarda ilgilenemedim sitemizle,kendimce bir bunalımdaydım,ilgisizdim herşeye karşı.Ama atlattım onu da.Sitemizle ilgilenemedim kusura bakma canım Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.
|
| 21-06-2010 02:33:40 AM |
|
Üye no: 1

|
Ne demek canim tekrarlanirsa evinin uzerine bin ladeni yoliyacagiz okadar Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.
| 21-06-2010 02:35:29 AM |
|
Üye no: 12

|
(21-06-2010 02:35:29 AM)Nurdan Wrote: Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.Ne demek canim tekrarlanirsa evinin uzerine bin ladeni yoliyacagiz okadar Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.
Umarım buna gerek kalmicak bitanem Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun. internetim olduğu sürece bu siteyi ihmal etmicem Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.
|
| 21-06-2010 02:57:24 AM |
|
Üye no: 15

|
canım son haftalarda netle bağlantım yoktu şimdi kutlasam kuzumun doğum gününü olur değil miSevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.)))) nurdanım iyiki doğdun iyiki burdayım seninleyim ve sizinleyim =)
Sevgili ziyaretçi Resim ve Linkleri Görebilmek İçin Giriş Yapın veya Üye Olun.
| 26-06-2010 16:36:09 PM |
|
Üye no: 1

|
ne demek cnm benimm saolasin dileklerin icinn
| 26-06-2010 21:03:38 PM |
|